Haga Veterinär

Haga Veterinär AB ligger i Glostorp 10 minuter från Malmö centrum. Här kan du promenera med ditt djur. Vi har också fri parkering. Vår klinik har djursjukhuskompetens och utför själva all nödvändig diagnostik och laboratorierundersökningar i analys- och mikrobiologiska laboratorier. För våra patienters behov har vi USG, röntgen, EKG, endoskopi, två operationssalar, en förlossningssal och en sjukhusavdelning. Kliniken har också en shop där vi erbjuder både kvalitetsfoder och diverse tillbehör för djurskötsel. För din bekvämlighet har vi bra ordinarie öppettider. När kliniken är stängd erbjuder vi jour telefon dygnet rund efter vård hos oss eller förlossning. Vi erbjuder hospitalisering efter operationsingrepp och under behandlingsperiod. Med tanke på våra patienters lugn och ro har vi separata delar för hospitalisering av hundar och katter och en special sal där vi tar hand om förlossningar. Vid behov kan vi även erbjuda hembesök.Att tillfredsställa ett behov av en professionell veterinärvård var vårt syfte från allra första början. Vi är specialister inom smådjur: hund, katt, kanin, gnagare, iller. Med deras hälsa i åtanke höjer vi vår personals kompetenser genom kurser, seminarier och annan utbildning. Den kompetenta personalens mål är att erbjuda veterinärtjänster av hög kvalitet.

Vi erbjuder en helomfattande veterinärvård för djur i alla åldrar.

Klicka här för att läsa mer om våra behandlingar.

Ditt älsklingsdjur blir väl omhändertaget hos oss. Välkomna!

Personalen

LUKASZ CHROMY

VETERINÄR
Språk: svenska, engelska, polska.

Jag har arbetat som veterinär sen 2004. Mina år av arbete med små djur gör att jag har en bred kompetens och stor erfarenhet av såväl allmän kirurgi som allmän medicin. Jag fortbildar mig kontinuerligt genom såväl nationella som internationella kurser. Nu går jag en specialistutbildning inom kirurgi genom the European School of Veterinary Postgraduate Studies.

PAULINA OLEK

VETERINÄR
Språk: svenska nybörjare, engelska, polska, italienska.

Jag har arbetat på Haga Veterinär från hösten 2017. Jag tog min veterinärexamen på universitetet i Lublin i Polen 2017. Jag har praktiserat på djursjukhuset i Pisa och Sassari i Italien som Erasmus programmet deltagare. Mitt främsta intresse inom detta yrke är dermatologi och det är inom detta jag vill specialisera mig inom i framtiden.

Therese Brandt Christensen

DJURVÅRDARE PÅ UTÖKAD NIVÅ
Språk: svenska, engelska, danska.

Mitt intresse för djuren och deras hälsa har funnits sedan barnsben. Innan jag började på Haga Veterinär arbetade jag på hunddagis. Jag är med och assisterar veterinären inför, under och efter operation. Jag har gått kurser inom lantbruksdjur och smådjur/sällskapsdjur och uppdaterar mej kontinuerligt med kurser och utbildningar. Jag har även gått kurs i viltvårdsrehabilitering. Mitt mål är att läsa till leg. Djursjukskötare.

Nyheter
INFO

Öppettider:
mån – torsdag: 8-17
fredag: 8-16

Receptionen: 040 46 95 05
reception@hagaveterinar.se
Jourtelefon för förlossning dygnet runt 040 46 95 05

Krombyvägen 210
Glostorp
Oxie 238 41
Karta & vägbeskrivning

FACEBOOK
Copyright - Haga Veterinär - Alla rätter reserverade
Top