Specialbehandlingar

TTA RAPID

TTA – Operation vid korsbandsskador

Tibial tuberositas advancement-TTA är en ny teknik som stabiliserar knät efter främre korsbandsbristning. Korsbandskada är en vanlig ortopedisk skada som ger hälta och måste åtgärdas för att undvika kronisk hälta. Korsbandsskador förekommer lättare på överviktiga djur och artros i knäleden. Efter operationen kan hunden ofta börja använda benet dagen efter och börja rehabiliteras. Principen för metoden är att belastningen flyttas från det skadade korsbandet genom att ändra belastningsvinkeln i knät. På vår klinik utförs TTA på aktuella patienter med främre korsbandsskador. TTA kan också användas till patienter som inte svarat på andra tekniker som stabiliserar knäet. På Haga Veterinär föredrar vi TTA – operationsmetoden vid korsbandsskador.

TT

 

Tandreglering vid bettfel!
Tandreglering på hund görs endast när det ses som ett medicinskt problem för hunden. Vi informerar om att bettkorrigering av kosmetiska skäl inte utförs.

• korrigering av tandbettsfel
• tandställningar

aparat 2

Nu har vi installerat ny digital tandröntgen – Vi erbjuder mer detaljerade undersökningar vid problem med tänder och munhåla hos katt och hund.

045-IMG_8802

071-IMG_8764

 

Nyheter
INFO

Öppettider:
mån – onsdag: 8-18
torsdag: 8-17
fredag: 8-16

Receptionen: 040 46 95 05
reception@hagaveterinar.se
Jourtelefon för förlossning dygnet runt 040 46 95 05

Krombyvägen 210
Glostorp
Oxie 238 41
Karta & vägbeskrivning

FACEBOOK
Copyright - Haga Veterinär - Alla rätter reserverade
Top